Volgende wedstrijd Terneuzen 1

Terneuzen - Zundert

26 JANUARI Competitiewedstrijd; aanvang 14:30 uur

Sponsor wedstrijdbal: Fien Alberti

Verslag Terneuzen 3 - Sluis 2

Na de verloren wedstrijd tegen HVV van afgelopen vrijdag moesten we vandaag weer aan de bak tegen Sluis 2. Door de start van de zomertijd en miscommunicatie hadden we uiteindelijk maar een selectie van 13 man. Toch een beetje sneu voor de jongens die vandaag vrij hadden gekregen omdat we maar 16 man op het formulier mogen zetten.

Vandaag speelde Terneuzen 3 thuis tegen Sluis 2.

Terneuzen 3 begon in de volgende opstelling:   

Doel: Sandro

Verdediging: Niels, Bjorn, Robin en Tim

Middenveld: Jesper, Jelle, Jesse en Michael

Aanval: Nick en Melvin

Reserve: Rowan en Bas

Terneuzen begon goed aan de wedstrijd. We wisten diverse kansen te creëren maar zoals wel vaker dit seizoen lukte het niet deze om te zetten in doelpunten. Na een minuut of 20 spelen in de 1e helft raakte Nick geblesseerd en werd vervangen door Roan. Dit was een gevoelig verlies voor onze aanvalskracht. Uiteindelijk leek het een 0-0 ruststand te gaan worden maar in de 45e minuut ontsnapte de linker aanvaller van Sluis aan onze aandacht en bracht hij Sluis met een geplaatst schot op een 0-1 voorsprong.

Na de rust was Tim vervangen door Bas. We kwamen evenals de wedstrijd tegen HVV niet geconcentreerd uit de kleedkamer en werden hier in de 51e minuut voor gestraft met een 2e tegentreffer. Wakker geschut door deze tegenvaller werden de mouwen nog eens opgestroopt en de aanval vol gezocht. Ondertussen was de moegestreden Niels vervangen door Tim. Hierdoor schoof Bas op naar rechtsback en Tim nam zijn vertrouwde positie als linkback weer over. Het lukte ons Sluis steeds verder terug te dringen in de verdediging.

In de 71e minuut kregen we een vrije trap op een meter of 20 van de goal van Sluis. Deze werd door onze specialist Jesper onhoudbaar binnengeschoten zodat we terugkwamen tot 1-2. In de 78e minuut ging, de vandaag uitstekende spelende, Tim goed door over links en gaf een voorzet op de vrijstaande Roan. Deze twijfelde niet en schoot de gelijkmaker binnen. Even later werd het toch nog spannend maar Sandro wist een afstandsschot van Sluis gelukkig onschadelijk te maken. Uiteindelijk hadden beide partijen vrede met het gelijke spel.

De volgende wedstrijd is op zondag 8 april uit tegen RCS 2.

Aanvang 11.30 uur.

Ronald

 


Heineken TMS Van der Poel Terneuzen