Uitnodiging Terneuzen-Sc Gastel

Geachte sponsor,

Zondag 20 oktober staat de topper Terneuzen- SC Gastel op het programma.

SC Gastel staat momenteel op de gedeelde eerste plaats met 10 punten uit 4 wedstrijden. Een beter doelsaldo zorgt ervoor dat Victoria de eerste plaats bezet en Gastel de tweede.

VV Terneuzen heeft 7 punten uit 4 wedstrijden verzameld en neemt hierdoor de 4e plaats in.

Om de aansluiting met de top te behouden is het noodzaak om de 3 punten in Terneuzen te houden.

Terneuzen is met 2 overwinningen goed gestart aan de competitie. Tegen HVV had de formatie van trainer Eijkenhout echter een complete offday, wat resulteerde in een 0-3 nederlaag. Afgelopen zondag herpakte de ploeg zich weer en speelde met 2-2 gelijk in en tegen Hoeven. Terneuzen legde een goede partij op de mat, maar deed zichzelf tekort door te weinig te scoren.

SC Gastel heeft vorige week zondag met 3-0 gewonnen van Schijf en is klaar voor de confrontatie met onze jongens.

Langs deze weg willen we u als sponsor van VV Terneuzen graag uitnodigen om de wedstrijd aanstaande zondag bij te wonen. De aftrap is om 14.30 uur en het duel staat onder leiding van scheidsrechter M. Schrama. De wedstrijdbal voor het duel VV Terneuzen-Sc Gastel wordt gesponsord door Drankenhandel Kolijn. De wedstrijdsponsor is Simons Bouwgroep.

Volgende week zondag, 27 oktober, speelt Terneuzen weer thuis. Dan is Schijf de tegenstander.

We hopen u aanstaande zondag te mogen verwelkomen op ons sportpark De Vliegende Hollander.

Sportieve groet,

Bestuur en Sponsorcommissie VV Terneuzen