Derby op zaterdagavond

Aanstaande zaterdagavond speelt onze 1e selectie de derby tegen HVV '24.
De mannen van trainer Eikenhout zijn flitsend uit de startblokken gekomen door de eerste wedstrijden overtuigend te winnen.

We hopen u te mogen ontvangen bij deze derby aanstaande zaterdag 5 oktober. Aanvang wedstrijd 19:30 uur.
Een welkomstdrankje wordt u aangeboden in ons sponsorhome.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter G de Kort. De wedstrijdsponsor is In Zaken en All Safety is sponsor van de wedstrijdbal. Ook deze wedstrijd hebben we weer een pupil van de week en deze keer is dat Noud van Meir uit JO8-2.

In de loop van de week ontvangt u nog per post uw sponsorpasjes en de wedstrijdkalender zodat u geen wedstrijd meer hoeft te missen.

Na de wedstrijd volop vertier en gezelligheid in onze kantine met DJ Glenn Jonkman tijdens ons jaarlijks Oktoberfest.

Tot as zaterdag !!

Met sportieve groet,