Uitnodiging Terneuzen-Steenbergen 22 september

Beste Sponsor,

Dit weekend staat de eerste competitieronde op het programma.

Terneuzen start met een thuiswedstrijd tegen Steenbergen. Onder leiding van de nieuwe technische staf, bestaande uit hoofdtrainer Daan Eikenhout en assistent- trainer Tom Nieuwelink, zal geprobeerd worden om de drie punten in Terneuzen te houden.

We verwelkomen u graag op zondag 22 september aanstaande op Sportpark de Vliegende Hollander om de wedstrijd Terneuzen- Steenbergen bij te wonen. De aftrap is om 14.30 uur. De wedstrijdbal wordt geschonken door Mobach & van Poecke Administratie en Advies. De scheidsrechter van dienst is dhr. W.A.L. Broekhoven.

U hoeft echter niet te wachten tot 14.30 uur om van huis weg te gaan, want om 12.00 uur gaat de bal rollen op ons sportpark:

Terneuzen 2 – Zundert 2    12.00 uur

Terneuzen 3 – IJzendijke 2  12.30 uur

Op zaterdag 21 september zal de jeugd ook beginnen aan het nieuwe seizoen. Vanaf 09.00 uur bent u van harte welkom om de jonge talenten aan het werk te zien.

Ook het zaterdagelftal start met een thuiswedstrijd. De heren nemen het om 12.30 uur op tegen GPC Vlissingen 2.

Na een jaar van afwezigheid is er weer een dameselftal bij vv Terneuzen. De dames zijn verhuisd van zondag naar zaterdag en trappen af om 15.00 uur.

Met sportieve groet,

Bestuur en Sponsorcommissie VV Terneuzen