Nieuwsbrief	VV Terneuzen

We zijn weer begonnen

Beste leden,

Start seizoen

We staan aan de start van een nieuw voetbalseizoen. Alle teams zijn inmiddels gestart met trainen en de eerste bekerwedstrijden zijn gespeeld. Heel veel succes en plezier toegewenst aan iedereen.

Het begin van een seizoen brengt ook altijd veranderingen met zich mee, zo zijn mogelijk je ploeggenoten, de trainer of de leider veranderd. Of misschien is er nog geen trainer bekend. Dat is vervelend. Maar zonder hulp van vrijwilligers kunnen we niet. Dus meld je aan om een team te trainen of te begeleiden.

Wil je meer bekendheid voor je bedrijf of onderneming denk dan eens aan sponsoring bij VV Terneuzen. Na een mailtje aan sponsorzaken@vvterneuzen.nl wordt contact opgenomen. Ook als je je mouwen wilt opstropen en de sponsor commissie wilt versterken even een berichtje aan bovenstaand mailadres.

Bijzonder blij zijn we met ook dit seizoen weer een aantal nieuwe sponsoren. Zowel bord- als kledingsponsor.

Bordsponsor:
van Oosten Installatie
De Pooter Afbouw
Brandwachthuren.NL
Progression IT
Simons Bouwgroep
DDM
                                                                       Dank voor jullie bijdrage !! 

Kledingsponsor:
V & G Architecten: jassen vvt 2
Tollebol: polo’s VVT 2
Multraship: tenues VVT 4
Spar Martens: trainingspakken JO19-1
OVET: tenues & coachjassen JO19-2
Simons Bouwgroep: tassen JO15-1
Libre Advocatuur: trainingspakken JO15-2
Justion Advocaten: tassen JO15-2
Les Artistes: trainingspakken JO13-1 & MO17
Pam’s Knipoog : tenues JO10
Boidin Assurantiën: tenues mini’s
AM Zeeland: tenues MO15

Zoals bekend blijven we altijd op zoek naar mensen die hun steentje bij dragen aan de vereniging. Om goed te starten aan het begin van dit seizoen zijn natuurlijk veel vrijwilligers nodig, van trainers, leiders, tot hulp in de kantine, op de velden, tot schoonmaak hulp en scheidsrechters.

Wie heeft organisatie talent en is enthousiast om ons te komen helpen bij de evenementen commissie.
Wil jij ook je steentje bijdragen laat het ons dan weten op info@vvterneuzen.nl
Kom op, spreek je talenten , kennis en kunde aan om de vereniging te helpen

 

Koffie, koffie, lekker bakkie koffie…

300_koffie.jpg

Afgelopen zomervakantie hebben we gebruikt om, naast het onderhoud en schoonmaak van velden en accommodatie, een nieuw koffie apparaat in de kantine in gebruik te nemen. Het warme zwarte goud zit nu snel in de kop en kan. We gaan er vanuit dat de “doorloop” tijden aan de bar zullen korten.


Bezetting secretariaat

Bijna elk weekend hebben we de velden vol lopen met sportieve jongens en meiden, dames en heren. Om het logistiek zo goed mogelijk te laten verlopen is behoorlijk wat voorwerk nodig. Zo moeten de velden worden uitgezet, de juiste goals neer gezet, de scheidsrechters geregeld en het secretariaat bemenst. Dat kunnen we niet zonder de hulp van vrijwilligers.

Wil je ons een ochtend of middag helpen op de zaterdagen door het secretariaat te bemensen (uiteraard leggen we uit wat je taken zijn) laat dat dan weten op info@vvterneuzen.nl

 

Verloren en Gevonden

Gevonden voorwerpen kunnen worden gebracht en opgehaald in ons ballenhok.
Neem er regelmatig een kijkje want wie weet ligt jouw slipper, broekje of voetbalkous er wel bij. Aan de kapstok op het secretariaat hangen ook nog aantal (trainings) jasjes. Als deze 30 september as. niet zijn opgehaald gaan ze weg zodat we opnieuw kunnen verzamelen

 

Foto’s en video materiaal op acco

300_camera.jpg

Op onze accommodatie maken we beeldopnamen vanwege ieders veiligheid.
Ook maken we beelden die gebruikt kunnen worden op onze site en andere media kanalen. Ook kunnen beeldopnamen gebruikt voor wedstrijdanalyses.

Daarnaast hebben we VoetbalTV, heb jij de app al gedownload?

Kijk de video: https://www.youtube.com/watch?v=UmXoxaiW9gc

VoetbalTV is het videoplatform voor het amateurvoetbal. VoetbalTV maakt met behulp van slimme camera’s volautomatisch videoregistraties van onze wedstrijden, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen.
VoetbalTV is een initiatief van de KNVB en Talpa Network. VoetbalTV is bij ons geïnstalleerd op het hoofdveld.

VoetbalTV App
Voor iedereen is de VoetbalTV App te downloaden in de appstores van Android en iOS. Met deze app is het mogelijk om live wedstrijden te kijken van je favoriete teams. Maak highlights van je wedstrijd en deel deze op je eigen profiel. Of kijk je liever naar leuke items op het gebied van amateurvoetbal? Alles kan, waar je ook bent!

Om toegang te krijgen tot wedstrijden in de app kun je inloggen met je Voetbal.nl account! Ook als supporter is het mogelijk om een Voetbal.nl account aan te maken via www.voetbal.nl

 

Tanken voor de club

Heb jij de tankpas van de Pooter Olie al aangevraagd?

De Pooter Olie biedt speciaal aan de leden van vvT het Clubsparen dit is een nieuwe moderne manier van sponsoren. Iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt, kan helpen de clubkas te vullen. Ons doel is nieuwe netten in de goals, help jij ons sparen?

Voordelen voor de klant én de club
Als clubsponsor vraag je een GO tankcard aan. Met deze tankcard kun je gebruikmaken van een uitgebreid tankstation netwerk in Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en Italië.

Bij de tankstations van De Pooter Olie ontvang je 12 cent per liter korting op alle brandstoffen (m.u.v. Competition102) o.b.v. de landelijke (Nederlandse of Belgische) brandstofadviesprijs inclusief btw. Van deze 12 cent korting, doneert De Pooter Olie 3 cent per getankte liter brandstof in de clubkas. Dit kan jaarlijks resulteren in een mooi sponsorbedrag. De korting en de donatie behoren tot een vast tarief.  

Naast de korting op brandstof ontvang je bij de tankstations van De Pooter olie 15% korting op alle carwashprogramma’s, €1,- korting op vers belegde broodjes en €0,50 korting op ovensnacks uit de bakery’s.

 

Spreekuur

300_communicatie.png

Zo nu en dan krijgen we als bestuur signalen dat er zaken spelen. Binnen teams of tussen mensen onderling. Mensen hebben iets op hun lever, ze willen iets kwijt maar aan wie? Bestuursleden worden privé aangesproken of juist helemaal niet.

Communicatie is ook binnen een vereniging van groot belang. Zit je met iets, voel je je niet goed bij een situatie of wil je gewoon iets leuks kwijt. Blijf er niet mee rond lopen in de hoop dat iemand vanuit het bestuur het ruikt en er actie op uitzet. Maar trek aan de spreekwoordelijk bel.

De volgende maandagen zijn wij vanaf 19.30-20.00 uur paraat in de bestuurskamer om jullie te horen.

16, 30 september     14, 28 oktober     11, 25 november     9, 23 december

13, 27 januari     10, 24 februari     9, 23 maart     6, 20 april     11, 25 mei     8, 22, juni

Dus wil je iets kwijt, iets delen met ons, laat dan even weten wanneer we je kunnen verwachten op info@vvterneuzen.nl of loop even binnen.

Ouders / verzorgers en netwerk van jeugdleden jullie zijn van harte welkom op woensdag 2 oktober 19.30 uur in de kantine. We willen jullie daar informeren over het reilen en zeilen binnen de vereniging.


Stemmen

Wij doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk dan snel op Rabobank.nl/clubsupport

Vanaf 27 september kan er gestemd worden.

De Grote Clubactie


Naast Rabo Clubsupport start ook de Grote Clubactie weer. Dit is de grootste actie voor verenigingen in Nederland. Leden van clubs en verenigingen verkopen loten waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Van de opbrengst van de lotenverkoop gaat 80% meteen naar de clubkas: het hoogste percentage van alle goede-doelen-loterijen!

Met het verkoopboekje gaan onze verkopers langs bij familie, vrienden en buurtbewoners. Via dit verkoopboekje geven kopers voor de aankoop van hun lot(en) een eenmalige machtiging af. De machtiging wordt afgegeven door deze handmatig in te vullen in het boekje.

Voordelen 

  • Kinderen hoeven niet met geld over straat 
  • Onze verkopers hoeven maar één keer langs de deur

 

 

Met sportieve groet, Bestuur vv Terneuzen

 

 VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media